woensdag 6 juni 2012

Beste ouders,

Het einde van het schooljaar nadert met rasse schreden. We willen natuurlijk in schoonheid eindigen met een super project! Vanaf volgende week maken wij kennis met de dieren van de boerderij. Dit kan natuurlijk het best door er midden in te staan! Daarom wordt er in de week van 18 juni - 22 juni een uitstap georganiseerd naar een kleine boerderij te Izegem. De eigenaars zijn familie van mij, waardoor er veel meer mogelijkheden zijn dan bij een kinderboerderij. We krijgen er de kans om verschillende dieren van dichtbij te zien. We kunnen er paardrijden, dieren voederen, spelen met de geiten en nog veel meer.
                                             
Deze uitstap neemt een halve dag in beslag en is volledig gratis! Om dit te kunnen garanderen, zijn we op zoek naar een aantal vrijwilligers die zich kunnen vrij maken in de week van 18 juni -22 juni week en willen instaan voor het vervoer. Mama’s, papa’s, oma’s, opa’s,… iedereen is welkom! Indien je bereid en beschikbaar bent, kan je via onderstaande link een “doodle” invullen . Graag erbij noteren hoeveel inzittenden er, met uitzondering van de chauffeur, mee kunnen. Volgende week wordt dan een definitief moment meegedeeld. Dit is volledig afhankelijk van de beschikbaarheid van de verschillende chauffeurs.


De mogelijkheden zijn dinsdag 19 juni, donderdag 21 juni of vrijdag 22 juni dit zowel in de voormiddag of namiddag. Meer info volgt na het beslissen van de juiste dag.

Alvast bedankt.

Vriendelijke groeten,
Meester Bram
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten